×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Jornades de reducció de l’absentisme laboral de Mútua Intercomarcal

Amb l’objectiu d’ajudar a les empreses a reduir els seus índexs d’absentisme laboral, Mútua Intercomarcal organitza conjuntament amb entitas colaboradores de l’entitat un cicle de jornades sobre la reducció de l’absentisme laboral a distintes ciutats del territori espanyol. El coneixement dels índexs d’absentisme laboral i l’adequada gestió d’aquest fenòmen són elements fundamentals a la consecució dels objectius de l’empresa.

Després de mesos de recorregut de les jornades, amb un gran èxit d’asistencia en totes les ciutats, Mútua Intercomarcal decideix continuar amb les mateixes, amb l’objectiu d’oferir un servei de valor afegit i d’utilitat per a les empreses mutualistes, i aconseguir així seguir sumant valor.

Durant les jornades, principalment pràctiques i destinades a ensenyar com abordar els problemes d’absentisme a les organitzacions, s’estudia tota la temàtica detallada dels conceptes d’absència al lloc de feina per Contingència Professional i la seua extrapolació a la Contingència Comú. Per això, s’utilitza el Portal de Gestió de l’Absentisme elaborat per Mútua Intercomarcal recentment. També s’analitza les novetats relatives als procesos per Incapacitat Temporal i la Llei de Reforma de les Mútues d’Accidents de Treball i Enfermetats Professionals de la Seguretat Social. Per últim, els assistents poden participar al debat al voltant de les aplicacions per a controlar i disminuir l’absentisme.

Les jornades van dirigides a responsables de prevenció i recursos humans, comandaments intermitjos, recursos preventius, treballadors designats, delegats de prevenció i empresaris, així com a personal d’administració i gestió laboral. L’asistència és gratuita prèvia inscripció.

Després de mesos de recorregut de les jornades, amb un gran èxit d’asistència a totes les ciutats, Mútua Intercomarcal decideix continuar amb les mateixes en les següents ciutats:

Eines per a reduir l’absentisme: aportem valor a les empreses

Data: 10 novembre
Hora: 9’30h. a 11’30h.
Lloc de la jornada: PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet C/Hospitalet, 25 (Can Maginàs) 08980 SANT FELIU DE LLOBREGAT

Eines per a reduir l’absentisme: aportem valor a les empreses

Data: 12 de novembre
Hora: 9’30h. a 11’30h.
Lloc de la jornada: COL•LEGI OFICIAL DE GRADUATS SOCIALS DE BARCELONA
• C/Còrsega, 277 08036 BARCELONA


Eines per a reduir l’absentisme: aportem valor a les empreses

Data: 21 de novembre
Hora: 9’30h. a 11’30h.
Lloc de la jornada: MÚTUA INTERCOMARCAL C/Jacint Verdaguer, 4 25300 TÀRREGA