×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La implicació: la clau per reduir l'absentisme

La importància de la participació dels treballadors conjuntament amb l'empresa per reduir els índexs d'absentisme va ser un dels punts destacats de la jornada realitzada el 10 de novembre a Sant Feliu de Llobregat. Sota el títol "Eines per reduir l'absentisme: aportem valor a les empreses", jornada que va ser organitzada conjuntament per Pimec i Mútua Intercomarcal.

Durant el transcurs de la jornada es van explicar les novetats legals relacionades, com el RD 625/2014, pel qual es regulen determinats aspectes de la gestió i control dels processos per Incapacitat Temporal. El nou marc legal n'estableix una nova metodologia per millorar encara més la col·laboració entre els metges de capçalera i les mútues.

Durant el debat que va concloure la jornada es van esmentar algunes propostes per part dels empresaris presents. Una d'elles va ser la possibilitat d'establir sistemes d'incentius als treballadors per part de la pròpia empresa sobre la base de la consecució dels objectius en matèria de reducció de l'absentisme i de l'augment de la productivitat.