×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Una feina de tota l’organització

Amb la finalitat de conscienciar de la importància de la implicació de tota l’organització per a la reducció dels accidents de trànsit en l’àmbit laboral, va tenir lloc a Manresa el 4 de desembre la “Jornada sobre la integració de la seguretat viària en l’entorn laboral”. Aquesta  va estar organitzada conjuntament per Mútua Intercomarcal, Pimec, Montepio de Conductors de Manresa i Mútua Manresana.

El Director de la sucursal de la Mútua a Manresa, Ramon Roset, va donar la benvinguda als assistents, un grup format per representants d’empreses del Bages i el Berguedà.

La Tècnica experta en Seguretat Vial del Montepio de Conductors de Manresa, Rosa Roldan, va incidir en la importància de ser conscients de tot el que ens envolta, de tots els aspectes que afecten i distreuen els conductors.

El Responsable de Prevenció de Riscos Laborals de Pimec, Marius Martí, va mostrar les dades estadístiques actuals a nivell estatal i de la Catalunya Central de sinistralitat relacionada amb els accidents de trànsit. Va incidir en que els costos que es generen no nomès ho són per a les organitzacions, sinó tambè per a la societat i per al propi treballador accidentat.

Va ser el Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals de Mútua Intercomarcal, Pedro Gómez, qui va recalcar la importància de la implicació de tota l’organització per establir accions destinades a la reducció dels accidents de trànsit en l’entorn laboral i a minimitzar al màxim l’exposició al risc de patir les conseqüències d’un accident d’aquestes característiques.

Pedo Gómez també va fer especial esment a la importància d’establir un "Pla de mobilitat a l’empresa", a través del qual adherir-se a la Carta Europea de Seguretat Viària, inclosa dins del "Pla europeu 2012-2020 de reducció d’accidents de trànsit". En aquest sentit, Mútua Intercomarcal ofereix material divulgatiu com el primer número d’e-Prevenga, “Seguretat Vial Laboral”, així com assessorament en la implantació del mateix a les organitzacions.