×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Comiat de Manel Ginés, membre de la Comissió de Control i Seguiment de la Mútua

L’acte de comiat de Manel Ginés de la Comissió de Control i Seguiment va tenir lloc el passat 14 de gener a la Seu Corporativa. En representació de la CEOE el substitueix José Manuel Toledano, director corporatiu de Recursos Humans del Grup Peralada, que ja es va incorporar a la Comissió el passat 11 desembre 2014.

Ginés ha estat vocal de la Comissió des de la seva constitució el 21 de novembre de 1995 i durant 23 anys va ser el director de Recursos Humans del Grup Peralada. Des de la Mútua li agraïm tota la seva dedicació i esforç per a la nostra organització durant tot aquest temps.

La Comissió està formada pel president de la Mútua, Alexandre Blasi; el secretari és Enric González i els vocals: Carlos Bordes (CEOE), Raúl José Esquerdo (CCOO), Gonzalo Plata (CCOO), José Antonio Soler (CEOE), Jaume Suriol (UGT), François Valle (UGT) i José Manuel Toledano (CEOE).

La Comissió de Control i Seguiment és un òrgan de participació institucional format paritàriament per les organitzacions sindicals i empresarials més representatives. Fa un seguiment de l'evolució general de l'entitat, així com dels resultats econòmics de l'exercici i dels pressupostos abans de ser presentats a la Junta General.