×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Prevenció de Riscos Elèctrics

La utilització segura de l'energia elèctrica requereix conèixer i tenir en compte les regles de seguretat. Prevenir és important i més tenint en compte que el pas del corrent elèctric pel cos pot produir lesions en funció del tipus de contacte, la intensitat, el temps d'exposició i el recorregut de l'electricitat.

Amb l'objectiu de prevenir, a Mútua Intercomarcal compartim la nova entrega de "e-Prevenga" dedicada a les "Les 5 normes bàsiques contra el risc elèctric" per ser aplicades abans i durant la manipulació d'un aparell o instal·lació elèctrica, així com els protocols a seguir en cas d'avaria o anomalia dels mateixos.

Els "e-Prevenga" són materials divulgatius en matèria de Prevenció de Riscos Laborals que a Mútua Intercomarcal oferim en col·laboració amb l'Associació per a la Prevenció d'Accidents (APA) al col·lectiu de treballadors protegits, empreses associades i col·laboradors. Consulta les anteriors lliuraments a la web de Mútua Intercomarcal.