×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Tira endavant el teu negoci amb pressupost limitat

A l'hora d'iniciar un negoci, una de les limitacions amb la qual ens trobem és la falta de finançament. Però no hem de deixar que per aquesta raó minvi l'ambició i les ganes d'emprendre un petit i pròsper negoci. Per això, és important saber com esprémer fins a l'últim cèntim del nostre limitat pressupost.

Així doncs, compartim uns consells que ofereix la plataforma de crèdit online Spotcap, perquè puguis muntar, amb un pressupost limitat, el teu petit negoci.

Treure partit a les teves habilitats en aquelles oportunitats de mercat que detectis, d'aquesta manera evitaràs anar pel camí equivocat. Sobretot coneix bé als teus clients potencials i construeix el teu negoci sobre la base d'aquesta oportunitat. Molts negocis surten d'aquelles coses que les persones no volem fer i paguem perquè uns altres ho facin.

Busca l'assessorament gratuït d'un expert per orientar el teu negoci. Les administracions nacionals, autonòmiques i locals, juntament amb diverses associacions i organitzacions ofereixen aquest servei gratuït a emprenedors.

Guanya diners des del primer dia. Pot sonar alguna cosa simple, però pensa que, amb un pressupost tan limitat, si no tens ingressos ràpids, no podràs continuar amb l'activitat. Per a això, el més recomanat és que facis un càlcul de les teves despeses i planifiquis quina partida de diners necessitessis en cada fase del projecte.

El crowdfunding s'ha convertit en una opció molt utilitzada per apropar nous projectes a futurs inversors. Pots començar amb una campanya que t'apropi al teu públic potencial de manera que generis confiança en el projecte.

Has de controlar les despeses en aquesta etapa inicial del negoci. Apple es va fundar en un garatge, així mateix, començar a treballar des de casa és una bona opció en el moment d'arrencar. Més tard, si el negoci funciona, pots començar a plantejar-te llogar un local interessant en relació a qualitat-preu.

El “boca a boca” encara té poder, utilitza-ho en la primera etapa, al començament del negoci. Després usa les xarxes socials per difondre la teva marca, i contacta amb periodistes o bloggers per convertir-los en els teus aliats i augmentar la visibilitat de la teva marca.