×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Empreses que gestionen el talent com a clau de l’èxit

Estem immersos en un entorn cada vegada més competitiu i, per això, les empreses es veuen abocades a la carrera a la recerca del talent. Busquen professionals flexibles, que sàpiguen adaptar-se a l'empresa i que, a més, puguin oferir solucions ràpides, tal com s'exigeix en l'entorn actual.

Aquests perfils de professionals han de ser gestionats per la figura del líder, atès que és qui haurà d'optimitzar el seu talent en favor de l'organització, ja que, com més talent més productivitat. Malgrat que el professional tingui un gran coneixement, haurà de ser ell qui s'adapti a la cultura i estratègia de l'empresa.

Una vegada l'organització ha aconseguit captar el talent, retenir-ho es converteix en una necessitat, pel fet que s'ha posicionat com un dels recursos vitals de les organitzacions. Però, per aconseguir-ho, s'han d'establir mecanismes que combinin el reconeixement del treball ben fet i motivin la proactivitat dels càrrecs directius.

Per tant, aquí es veu la importància que el líder sàpiga gestionar de forma correcta el talent, que l’adapti a l'empresa i que l'integri a la cultura empresarial.

Les empreses han d'atrevir-se a ser diferents i, per aconseguir-ho, és imprescindible una bona plantilla amb talent.