×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Entrenar per ser un emprenedor d’èxit

Actualment ser emprenedor i mantenir-se amb vida és un repte per a nous empresaris. Això diuen les dades, entre el 80% i 90% d'aquest col·lectiu no aconsegueix arribar als cinc anys de vida per falta d'habilitats personals per afrontar els desafiaments. 

Doncs bé, existeixen una sèrie d'exercicis que tenen com a objectiu entrenar la ment dels emprenedors per superar pors, bloquejos i falses creences. Aquest entrenament els servirà per conèixer quin és el perfil de l'emprenedor d'èxit i les claus per reunir tot el que un bon emprenedor ha de tenir. Des de l'Escola d'Emprenedors Jung reconeixen que la formació que s'imparteix a Espanya no fomenta la emprenedoria,  si no que forma a les persones perquè treballin per compte aliena. Creuen en la necessitat que hagin “herois emprenedors que inspirin” i siguin referents per a les persones amb nous projectes.

Una altra dada que reflecteix la situació laboral dels espanyols, és que el 85% de les persones no és feliç amb el seu lloc de treball atès que, en molts casos s'engeguen empreses només per diners i sense conèixer bé els passos a seguir. La clau és doncs, que els emprenedors s'alineïn amb el seu talent i tinguin una bona formació amb la finalitat de potenciar les seves capacitats i assumir els desafiaments que li puguin sorgir.