×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Descendeixen els treballadors afectats per regulacions d'ocupació

Els afectats per mesures de regulació d'ocupació fins al passat mes d'abril, van descendir un 50,7% respecte al mateix període de l'any passat, amb 34.684 treballadors menys.

Un total de 20.022 empleats van sofrir una suspensió de contracte, la qual cosa ha suposat un 47,8% menys. En el cas dels afectats per reducció de jornada, hi ha un 58% menys de treballadors que ho han sofert.

Quant a les empreses que van haver de recórrer a mesures de regulació d'ocupació, segons les dades obtingudes pel Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, un total de 2.567 van haver d'adoptar aquestes mesures per salvar els seus negocis, registrant un total de 3.017 procediments, la qual cosa ha suposat un descens del 50,3%. La dada positiva, és que el 92,4% d'aquests procediments es va resoldre amb acord.

Per Comunitats Autònomes, en general totes han vist baixar el nombre de treballadors afectats per regulacions d'ocupació. Concretament, a Castella-la Mancha, Andalusia, Murcia, Comunitat Valenciana i Galícia, s'han registrat els majors descensos amb dades que es situen per sobre del 50%. Les comunitats que menys han vist variar els seus nombres d'afectats per regulacions d'ocupació són Ceuta i Melilla amb un 15,8% menys, 23, 1% a Castella i Lleó, 28,2% a Canàries, en el cas de Navarra 30,8%, a Cantàbria 32,8% i un 33,1% menys a Madrid.