×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social assenyala que durant els últims 4 anys s'han signat més de 640.000 contractes amb persones amb discapacitat

Durant la celebració del Fòrum Inserta, en el qual s'ha signat un conveni entre la Fundació ONCE i Cepyme, la ministra Fátima Báñez ha destacat les bones dades de contractació amb persones amb discapacitat. Durant el primer semestre de 2015, la contractació ha augmentat un 22% interanual respecte el passat any en el mateix període.

Així mateix, durant els últims quatre anys la xifra total de noves contractacions a persones amb discapacitat ascendeix a 640.000 contractes.

Durant l'acte, s'ha posat de manifest la importància de la Responsabilitat Social Corporativa com a eina per a la creació d'ocupació entre persones amb discapacitat, ja que amb el compromís adquirit per les empreses, es construeix una societat més inclusiva, “on caben tots, on ningú es queda enrere”, ha conclòs la ministra.

També ha subratllat l'augment que s'ha produït en les contractacions indefinides durant el primer semestre de l'any, que van créixer un 11% si es compara amb el mateix període de 2014.