×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Setembre registra un nou màxim en la sèrie de l'Indicador de Confiança del Consumidor

Durant el mes passat, l'Indicador de Confiança del Consumidor (ICC) va tornar a pujar, amb un repunt de dues dècimes fins a arribar als 106,1 punts. Per setena vegada consecutiva se situa per sobre dels 100 punts. Respecte al tancament de 2014, l'indicador de confiança ha augmentat 15,5 punts i 16,8 punts en relació a setembre del passat any.

Aquest increment de la confiança es deu a les valoracions favorables dels consumidors sobre la situació de les llars i de l'ocupació, on tots dos casos van augmentar 1,8 punts. D'altra banda, respecte a l'opinió que els consumidors tenen sobre la situació econòmica general, aquesta es va mantenir estable per sobre dels 100 punts, amb un repunt de 0,9 punts.

En termes generals, les dades del mes de setembre són favorables i mostren una evolució positiva respecte al mateix mes de 2014. Avui dia, la valoració sobre la situació econòmica d'Espanya és 26,1 punts superior, i la situació de les llars ha millorat en 13,1 punts.

Si analitzem els increments en termes relatius, des de setembre de 2014 la valoració de les possibilitats del mercat de treball ha crescut un 32%, la valoració de la situació econòmica general augmenta un 33,1%, mentre que el progrés respecte a la situació de les llars aconsegueix el 17,1%.