×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La campanya de Nadal d'aquest any serà una de les millors de la història

Les estimacions realitzades per Adecco sobre la propera campanya de Nadal són esperançadores, i preveu que s'igualin les xifres de contractació a nivells precrisis, quan es produïen increments interanuals de la contractació en Nadal d'entre el 10% i el 15%.

En concret, es calcula que entre novembre, desembre i gener d'aquest any se signin més de 850.000 contractes, un 16% més que en el mateix període de 2014. La companyia de recursos humans espera que la durada de les contractacions s'allargui fins a finals de gener, cobrint el període de rebaixes.

Els sectors que més augmentaran la plantilla són els relacionats amb el gran consum, ja que disparen les seves vendes durant aquest període, i entre els quals destaquen bellesa, sector del luxe, dispositius electrònics, jogueteries o perfumeria i cosmètica. Els perfils 'estavella' d'aquesta campanya de Nadal seran els d'hostesses, promotors, dependents, animadors, gestors de punt de venda i teleoperadors.

Per comunitats, l'augment de la contractació aquest Nadal estarà liderat per la Comunitat Valenciana, amb un creixement de les contractacions respecte a la campanya anterior, signant 167.240 contractes. Li segueixen Catalunya (152.210), Madrid (132.170), Múrcia (93.030) i Andalusia (83.800), en què les tres primeres concentren més de la meitat de les contractacions.