×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

ATA preveu la creació de 55.000 llocs de treball durant la campanya de Nadal

L'Associació de Treballadors Autònoms (ATA) manté una previsió optimista sobre el total de contractacions que es produiran durant la campanya de Nadal d'aquest any. Així, ha destacat que esperen la creació de 55.000 llocs de treball, un 34% més que l'any passat.

Durant la presentació de l'informe sobre l'evolució de les dades d'autònoms des de 2011 fins a l'actualitat, ha explicat que del total dels 55.000 llocs de treball previstos, aproximadament 10.000 seran per compte propi i 45.000 seran per compte d'altri.

Per la seva banda, el president d'ATA, Lorenzo Amor, ha manifestat que el consum es manté en una tendència estable, i que la campanya de Nadal serà bona per al sector, la qual cosa, afavorirà la creació de llocs de treball.

Lorenzo Amor també ha destacat que el col·lectiu d'autònoms està en constant creixement, sent un impulsor en la creació d'ocupació, havent generat 12.442 ocupacions netes en els últims quatre anys.

El màxim responsable d'ATA ha aprofitat la presentació per comentar el problema que l'economia submergida suposa per a tots, ja que va en detriment de l'estat de benestar. També ha destacat l'elevat nombre d'activitats econòmiques que no cotitzen en la Seguretat Social ni paguen impostos, recordant que ATA va ser "protagonista de la creació de la bústia contra el frau del Ministeri d'Ocupació", el qual ha ajudat a regularitzar la situació de moltes activitats en situació irregular.