×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Els sectors que tiren de l'ocupació durant la campanya de Nadal seran el comerç, l'hostaleria, la logística i el transport

Tot apunta al fet que la campanya de Nadal d'aquest any serà una de les millors en termes de contractació des de 2007. Així ho assenyala Randstad en la previsió que ha elaborat de cara a les properes contractacions durant aquest període.

La consultora preveu un increment de la contractació del 14% respecte a 2014, quan es van signar 265.418 contractes, i s'espera que durant aquesta campanya es generin aproximadament 302.360 contractes.

Els sectors que van a tirar del carro de l'ocupació seran comerç, hostaleria, logística i transport, ja que les empreses, en previsió dels "pics" de producció, busquen reforçar les seves plantilles. D'aquesta manera, les noves incorporacions començaran al novembre i es prologaran fins a finals de gener, cobrint el període de rebaixes.

El turisme també se sumeixi a la contractació, coincidint amb aquest període de vacances que genera un major nombre de desplaçaments, tant per fer turisme, com per visitar familiars i amics.

El comerç electrònic és un altre dels sectors on es produirà un augment de l'ocupació, reforçant la plantilla en aquells llocs més demandats en aquesta època de l'any, com empaquetadors i transportistes.

Una dada positiva és que les contractacions augmentaran en totes les comunitats autònomes, respecte al passat any, on Catalunya, Madrid i Comunitat Valenciana lideraran el nombre de llocs creats.