×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Alexandre Blasi, President de la Mútua Intercomarcal, convidat del Fòrum Empresarial Llobregat celebrat ahir

Alexandre Blasi, President de la Mútua Intercomarcal, va participar ahir en una nova trobada organitzada pel Fòrum Empresarial Llobregat, presidit per Manuel Rosillo.

La intervenció va girar entorn dels reptes als quals s’enfronta la industria a Catalunya, on Blasi va iniciar la seva intervenció assegurant que “vivim en un entorn en el qual tothom diu què és el que s’ha de fer però on molt poca gent està fent les coses que cal fer en el sector industrial”.

El president de la Mútua va destacar la importància de la indústria a la societat, des del punt de vista econòmic com social, ja que “quan se’n va, es perd tot el conjunt d’empreses que l’emparen”.

Blasi, qui també ha estat vicepresident i conseller delegat de SAMSUNG a Espanya, va fer una reflexió sobre la tecnologia, afirmant que “la tecnologia és el com fem les coses, i inclou, en el seu primer nivell, a les persones, i en segon nivell, les eines i com s’han de fer servir... la veritable diferenciació de dues fàbriques amb les mateixes eines està en les persones”.

Durant la seva exposició sobre la gestió industrial, Blasi va defensar la necessitat de la indústria de generar capital i fugir de la contínua demanda de subvencions, assegurant que això exigeix vendre millor el nostre producte. “La prioritat de tota empresa és tenir un bon venedor que ens ajudi a vendre. Hem de saber explicar-ho... no per tenir el millor producte del món ens el compraran si no el sabem vendre”.

Blasi va concloure la seva intervenció amb una proposta integradora que implica crear una organització privada amb capacitat d’influència per treballar amb les universitats. “Hem d’integrar totes les parts en aquesta visió de futur; tot canvi tecnològic que s’imposa al món de la indústria és una gran oportunitat. Aprofitem-ho! Reconvertim les indústries a temps”.

Alexandre Blasi va estar acompanyat pel tinent d’alcalde de promoció econòmica de l’Hospitalet, Josep Maria García Mompel i el president del Fòrum Empresarial Llobregat, Manuel Rosillo.

Forum Empresarial Llobregat