×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Dues tones solidàries per al Banc dels Aliments

Els treballadors i la Junta Directiva de Mútua Intercomarcal han aportat gairebé dues tones d'aliments de primera necessitat per al Banc dels Aliments. Aquesta iniciativa la va impulsar la Junta Directiva de Mútua Intercomarcal fa cinc anys, a la qual posteriorment es van sumar els treballadors de l'entitat mitjançant la donació de l'import dels lots de Nadal.

Sor Lucía Caram, que actualment dirigeix la Fundació Rosa Oriol que gestiona el Banc d'Aliments a Manresa, ha volgut agrair aquest gest solidari pel qual la Mútua continua apostant any rere any. Sor Lucía va destacar que "El secret de la felicitat és realment estimar la vida i compartir-la". El Banc d'aliments dóna suport a Manresa a 1400 famílies que suposen unes 4500 persones.

El Banc dels Aliments és una iniciativa que té per objectiu recuperar els excedents alimentaris i distribuir-los entre les entitats locals per fer-los arribar a les persones necessitades. Està gestionat per una fundació privada benèfica i independent i sense afany de lucre. L'any 2014 van rebre 16.191.000 kg. d'aliments mitjançant 359 punts receptors amb la col·laboració de 219 voluntaris, beneficiant a 152.489 persones necessitades.