×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal llança la nova entrega de consells de salut ‘Conciliació’, de la campanya ‘Cuida't! Consells per gaudir d'una vida saludable’

Després de la bona acollida que està tenint la campanya “Cuida't!, Mútua Intercomarcal llança la tercera sèrie de consells de salut, l'objectiu de la qual segueix sent el de millorar la qualitat de vida de les persones i promoure l'estil de vida saludable.

El nou lliurament porta per títol “Conciliació, i se centra en la importància de trobar un equilibri entre la vida personal i professional, així com el valor de descobrir el sentit a tot allò que fem per sentir-nos satisfets.

Amb aquesta campanya divulgativa, Mútua Intercomarcal ratifica el seu compromís amb la societat, i busca contribuir en matèria de prevenció i cura de la salut per ajudar a portar una vida més sana, tant en l'activitat professional com en la personal.

La campanya està disponible al portal de Mútua Intercomarcal, i també es pot accedir a ella a través del nostre canal YouTube.