×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Planifica la teva jornada laboral per millorar la teva productivitat

En el moment de començar la jornada laboral podem veure'ns superats per la percepció d'una gran quantitat de tasques per fer. Per això, i per evitar una sensació d'estrès en començar el dia, és important realitzar una planificació diària amb un dia d'antelació.

 

 

Beneficis de la planificació diària el dia abans

Estalvi de temps

Dedicar deu minuts al final de la jornada per pensar, organitzar i planificar el treball de l'endemà et permetrà estalviar temps. Podràs començar a treballar tenint molt clares les prioritats d'aquest dia, sense malgastar temps ni esforços innecessaris.

A més, si tens clar en quins projectes has de centrar-te, no tindràs la necessitat de revisar el correu amb tanta freqüència i, així, evitaràs possibles interrupcions innecessàries.

Pot servir d'ajuda desglossar el temps i assignar una tasca o projecte per franges de temps. És important respectar el temps establert, ja que això ajudarà a ser més productiu durant el temps estipulat a cada tasca.

Objectius i prioritats

Tenir clars els objectius i prioritats del dia et permetrà centrar tota l’atenció a les tasques realment importants del dia.

D'altra banda, planificar la jornada el dia abans permetrà anticipar-te al teu dia i projectes, podent preparar amb suficient temps tot allò que puguis necessitar.

Descans

És important que no oblidis prendre uns minuts de descans entre tasca i tasca. Et donarà la possibilitat de desconnectar del que estaves fent i agafar forces per al següent projecte.