×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

7 de cada 10 joves veuen molt probable treballar en la mateixa empresa tota la seva vida

L'enquesta realitzada per KPMG, multinacional que ofereix serveis d'auditoria, fiscals i d'assessorament financer i de negoci, revela que el 70% dels universitaris a nivell mundial treballaria en la mateixa empresa tota la seva vida.

Quan tot apuntava al fet que les noves generacions no contemplaven romandre en una empresa tota la vida, segons desprèn l'enquesta global, els joves es plantegen com alguna cosa "molt probable" conservar el mateix lloc de treball per molts anys.

Potencial de les grans empreses

Els joves enquestats veuen, en les grans multinacionals, més oportunitats per exercir diferents carreres dins d'una mateixa organització. I, sobretot, valoren les oportunitats de mobilitat internacional. Així, un 89% estaria disposat a traslladar-se periòdicament a altres països si es presentés l'oportunitat laboral adequada.

En l'estudi han participat joves de més de 23 països, on vuit de cada deu esperen treballar almenys en tres països diferents al llarg de la seva carrera professional.

És per això que, a l'hora d'escollir en quina empresa treballar, els futurs professionals tenen en compte quatre aspectes. Així, les oportunitats professionals que ofereixi la companyia, els reptes professionals, la formació contínua i l'accés a un programa de mobilitat internacional, seran determinants al moment de decantar-se per una corporació o una altra.

Els joves tenen les idees clares

Un 64% dels universitaris enquestats ja han decidit la professió que volen exercir en acabar la carrera. Un 37% tria Finances, i un altre 27%, opta per dedicar-se als Serveis Professionals.

D'altra banda, consideren de vital importància que el treball que exerceixin en la seva vida laboral ha d'impulsar un canvi positiu i sostenible en la societat, i per un 88% és fonamental que la seva empresa que contribueixi de forma positiva a la conservació del planeta.