×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

L'horari de treball flexible i programes d'alimentació saludable, entre els beneficis més valorats pels empleats

La salut i el benestar en el lloc de treball continua sent un aspecte a millorar per part de les empreses, ja que, segons solament el 25% dels empleats qualifica de molt bona o excel·lent la seva situació de salut laboral. Així es desprèn de l'últim estudi realitzat per Cigna, en el qual s'han realitzat més de 1.070 enquestes a Espanya.

D'acord amb els resultats, la seguretat de tenir un lloc de treball estable, el salari i la conciliació de la vida personal i laboral són, per aquest ordre, les qüestions a les quals més importància donen els espanyols a l'hora de tenir salut i benestar en el treball.

No obstant això, sorprèn que el salari sigui una un dels punts considerats com molt important, i solament una tercera part reconegui estar satisfet amb el seu sou mensual.

D'altra banda, a l'hora de qualificar la seva situació actual, els aspectes que millor han qualificat són, la bona relació amb els companys (78%), mantenir una relació fluida amb els superiors (71%) i tenir un horari raonable (61%).

Els beneficis més valorats

Un 82% dels participants de l'estudi han valorat de forma molt positiva el fet de tenir un horari de treball flexible. El 71%, la formació; i un 63%, els programes d'alimentació saludable.

Igual que amb els beneficis socials, existeixen diferències entre els serveis mèdics que demanden els empleats i els que ofereixen les empreses.

Un segur de salut bàsic es considera fonamental pel 70% dels enquestats, no obstant això, solament el 26% de les empreses ho ofereix.

Ocorre alguna cosa similar amb els serveis mèdics dentals (51%), oftalmològics (40%) i fisioterapèutics (39%), sent les millores de salut més demandades pels empleats. I finalment, l'informe també revela que l'assegurança de vida (38%) encapçala la llista de les cobertures amb major demanda en l'àmbit de les assegurances.

Què motiva als empleats?

Les activitats destinades a motivar a la plantilla i aconseguir uns empleats més feliços, aquests prefereixen aquelles iniciatives relacionades amb el transport i aparcament (54%), la dotació de cupons de regal (58%) o el servei de fisioteràpia en les pròpies oficines (52%).

A més, l'estudi revela un major índex de sol·licituds per a programes dirigits a donar suport a dones embarassades.