×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

El salari es manté com el factor més important decidir-se per una ocupació

A l'hora de triar una empresa en la qual treballar, els treballadors es decanten pel salari, la seguretat laboral a llarg termini i un bon ambient de treball. Així ho conclou l'últim informe "Employer Branding" elaborat per Randstad.

En l'estudi han participat un total de 10.500 persones, on el 63% van esmentar el salari com el factor més important a l'hora d'escollir una empresa en la qual treballar. La seguretat laboral, se situa en segona posició, pel 56% dels enquestats, i un ambient de treball agradable, pel 49%.

Les perspectives de futur se situa en quart lloc (47%), i la conciliació de la vida laboral i familiar (45%).

No obstant això, la radiografia de l'empresariat espanyol revela que les empreses no estan capacitades, encara, per oferir el que demanden els professionals.

Conseqüències de la crisi econòmica

Segons els resultats de l'informe, els treballadors prefereixen millors condicions econòmiques i estabilitat laboral per sobre de qüestions relacionades amb la autorrealització, com a conseqüència de la crisi econòmica que encara persisteix.

Per gènere, s'aprecia que les exigències d'homes i dones són pràcticament les mateixes, amb certes diferències, com la conciliació. No obstant això, les diferències generacionals són més notòries.

D'una banda, els joves volen formació i oportunitats internacionals i els majors; millors salaris i estabilitat financera.

Sectors més atractius per treballar

Els serveis empresarials, els hotels i l'electrònica de consum són els sectors més atractius per treballar. Li segueixen mitjans de comunicació, gran consum, sector farmacèutic o alimentació.

Actualment, i en el futur, els perfils "STEM" (científics, enginyers, matemàtics, experts en tecnologia), són els únics que avui en dia poden escollir en quina empresa treballar, ja que són els perfils més demandats a tot el món.