×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

L'economia espanyola es manté en el segon trimestre de l'any, segons el BdE

L'últim Butlletí Econòmic del Banc d'Espanya corresponent al mes de maig confirma que l'economia espanyola es manté en el segon trimestre de l'any, encara que a un ritme més moderat que els recents mesos.

Així, l'organisme fa referència al creixement de l'economia del 0,8% intertrimestral fins a març, segons l'estimació de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), que va llançar un creixement del 3,4% en taxa interanual.

D'aquesta manera, amb la informació disponible fins al moment, en el segon trimestre s'ha perllongat la senda de creixement del consum privat. I quant als serveis de mercat, s'aprecia una lleu moderació del comportament expansiu de l'activitat.

Dades positives de l'ocupació

Respecte al mercat de treball, el Banc d'Espanya destaca que l'ocupació va créixer durant el primer trimestre de l'any un 3,3% respecte al mateix període de l'any anterior, segons l'Enquesta de Població Activa (EPA). I a l'abril, es va registrar un avanç interanual dels afiliats a la Seguretat Social del 2,7%.

Aquí pots veure el document complet.