×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

La confiança dels treballadors en la seva empresa augmenta un 5,1%

El 70% dels treballadors a Espanya confia més en el futur de la seva empresa ara, que fa un any. Així ho confirma el baròmetre "El Benestar i la motivació dels treballadors a Espanya", elaborat per Edenred i Ipsos, que revela que la confiança dels treballadors ha augmentat un 5,1% respecte a l'any passat, i es mostren, en conjunt, més segurs, optimistes i confiats en la seva projecció laboral.

El baròmetre evidencia que els treballadors han deixat de percebre el seu futur com a desfavorable i advers.

A Espanya, els treballadors han augmentat el seu nivell de confiança respecte a conservar l'ocupació, passant del 49% dels treballadors en 2015 al 64% en 2016. Al mateix temps que la motivació dels empleats espanyols ha pujat un 3% en l'últim any, fins al 64%.

El baròmetre revela que l'augment en els nivells de confiança i motivació va directament lligat al fet que els empleats espanyols es mostren satisfets amb el seu poder adquisitiu, segons han reconegut el 45% dels enquestats, freni al 40% de l'any passat i el 33% de 2014.

Conservar l'ocupació segueix entre les majors preocupacions

Malgrat l'augment dels nivells de confiança, conservar l'ocupació (40%) i el nivell salarial (33%) segueix preocupant els treballadors espanyols.

Així, set de cada deu treballadors se sent satisfet amb les mesures que les seves empreses han adoptat per millorar el benestar laboral.

I és que segons el baròmetre, el 72% dels entrevistats assegura sentir-se respectat pels seus equips directius; el 67% gaudeix anant a treballar als matins; i el 66% considera que té un treball interessant i que treballa en un entorn estimulant (56%).

Pots descarregar-te l'estudi aquí.