×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

L'hostaleria, el sector que preveu una major perspectiva de contractació

Manpower Group, empresa dedicada a la gestió de Recursos Humans, ha realitzat un estudi per conèixer les intencions de contractació dels directius espanyols. En l'informe es conclou que un 6% dels directius preveuen incrementar la contractació en els pròxims tres mesos, un 90% no creu que es produeixi cap canvi, i un 3% afirma que preveu reduir-la.

Així, l'estudi de projecció d'ocupació determina que les intencions de contractació es mantenen estables respecte als tres mesos anteriors, i que per al tercer trimestre són lleugerament positives, en situar-se la projecció d'ocupació neta en l'1%.

L'estudi es divideix en sis regions, per conèixer les diferències a escala nacional. D'acord amb aquesta classificació, cinc de les sis zones llancen xifres estables, mentre que la regió Sud anticipa un ritme de contractació a la baixa, amb una previsió del -1%.

Els resultats reflecteixen que els directius de la zona aquest (Comunitat Valenciana i Múrcia) són els més optimistes; amb una projecció del 5%, seguits dels ocupadors de la zona Nord (Aragó, Cantàbria, La Rioja, Navarra i País Basc); amb un 2%.

L'hostaleria, el sector que preveu major contractació

En el sector de l'hostaleria, el més alt, s'espera una previsió de la contractació del 9%, seguit del sector de la construcció (6%), l'electricitat, gas i aigua (5%) i el d'intermediació financera i serveis empresarials (4%).

En la classificació d'empreses per nombre de treballadors, les grans companyies registren una projecció d'ocupació neta del 13%, seguides per les mitges empreses (11%) i les petites (3%). Les microempreses presenten una previsió inestable, amb una projecció del -2%, segons l'estudi.