×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Les empreses són més productives quan inverteixen en programes de Benestar

L'empresa capdavantera en serveis professionals, Willis Towers Watson, ha realitzat l'estudi "Staying@work: Estratègies de salut i productivitat en el lloc de treball", entre més de 1.600 companyies a tot el món, on conclou que les empreses que implementen programes de benestar, arriben a reduir un 25% els casos d'hipertensió i en un 24% els de diabetis. Així mateix, augmenten en un 35% la participació dels empleats en aquest tipus d'iniciatives.

Tal com s'extreu de l'estudi, les empreses amb programes de salut són més productives, tenen menor rotació i l'ingrés per empleat és un 50% major.

Per tant, queda patent la importància dels programes de prevenció i salut laboral, amb la finalitat de promoure hàbits i un estil de vida saludable entre els empleats.

La cura de la salut, prioritat per a les empreses espanyoles

El 42% de les empreses espanyoles consideren la cura de la salut i la productivitat com a factors clau en l'estratègia de benestar de l'organització. Un 86% confien a iniciar aquest tipus d'iniciatives en els pròxims 3 anys, on 2 de cada 3 empreses ja té un pressupost destinat a implementar nous programes.

Entre els factors més importants per a les corporacions del nostre país, identifiquen la millora de la seguretat en el treball (97%), la productivitat (86%), la vigilància dels riscos laborals (83%) i la millora de la implicació dels empleats als programes de benestar (81%).

No obstant això, en el seguiment i el mesurament periòdic de resultats, les empreses encara fallen, on solament 2 de cada 10 mesuren el seu impacte en la prevenció de la salut i la productivitat.