×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Mútua Intercomarcal, amb els #Invulnerables de la Fundació Rosa Oriol

La Fundació Rosa Oriol, entitat amb seu a Manresa, i la Mútua han signat un conveni de col·laboració, pel qual treballaran de manera conjunta en la campanya d’inclusió social #Invulnerables, dins de l’àmbit d’actuació de les competències d’ambdues entitats.

Aquest projecte té per objectiu treballar en l’entorn social i familiar de col·lectius vulnerables, amb la finalitat d’afavorir-ne un procés de desenvolupament correcte, incidint en la participació activa de la familia com a compromís. La Mútua hi participarà amb la divulgació dels valors de la cultura preventiva i dels hàbits saludables, tant en l’àmbit laboral com familiar.

El Departament de Benestar Social i Familia, La Fundació Futbol Club Barcelona i l’Obra Social “La Caixa” són les entitats, juntament amb la Mútua i moltes altres empreses, que participen en aquesta iniciativa de la Fundació Rosa Oriol.

La Fundació Rosa Oriol va néixer a Manresa a instàncies de la Plataforma ciutadana de solidaritat impulsada el 2009 en el Convent de Santa Clara de Manresa per oferir ajuda a les persones que no podien accedir a les necessitats bàsiques de menjar. La seva vocació, des del començament, és la de donar resposta a les persones i col·lectius en risc d'exclusió social i treballar contra les causes d'aquesta situació.