×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Motivacions laborals de la generació dels Millennials

Molt es parla i s'ha parlat de la generació Millennial, els treballadors del present. Però en el que de veritat has de fixar la teva atenció si estàs pensant en contractar a algú nascut entre 1981 i 1995, és en els seus interessos i motivacions a l'hora de tancar un acord laboral. Destaquem els més importants.

Motivacions laborals dels Millennials

L'últim estudi de Manpower "Les carreres professionals dels Millennials: Horitzó 2020" realitzat a 19.000 persones d'aquesta generació de 25 països diferents, revela el percentatge de Millenials interessat en cadascun dels següents aspectes d'un lloc de treball:

  •         Sou: 91%
  •         Estabilitat laboral: 91%
  •         Vacances i temps lliure: 90%
  •         Flexibilitat laboral: 85%
  •         Noves habilitats: 83%

Però, compte. Cal saber que entenen els Millennials per cada un d'aquests conceptes. Per entendre'ns, per a les generacions anteriors l'estabilitat laboral suposava un lloc de treball de per vida. Avui la cosa ha canviat, la generació de futurs consumidors entén com estabilitat laboral l'estabilitat de la seva carrera, és a dir, prioritzen la seva projecció professional al lloc de treball en si.

D'altra banda, pràcticament tots els enquestats equiparen la seguretat laboral al salari percebut, però també són molt exigents pel que fa al seu temps lliure, de fet la principal diferència d'aquesta generació respecte a altres és la importància que li donen a la conciliació entre els seus vida laboral i personal. El 85% dels enquestats afirma que aprecia la flexibilitat horària a l'hora de decidir-se per un lloc de treball o un altre.

Les prioritats d'aquesta generació són diferents, com també ho és la inversió dels seus ingressos. Són amants de la tecnologia i dels avantatges que aquesta els ofereix; estar connectats i tenir accés a la informació que necessiten quan ho necessiten.

Finalment, un altre aspecte a destacar dels Millennials és la seva motivació per la formació contínua. Es tracta d'una generació que reconeix l'esforç personal i assumeix la necessitat de reciclar-se i estar sempre al dia per no quedar-se enrere.