×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

En el treball, opta per una alimentació saludable

L'estrès de la rutina diària ens empeny a menjar ràpid i, moltes vegades, optem pel menjar processat, la qual cosa està associada a l'obesitat així com altres problemes alimentosos. Però menjar sa no hauria d'implicar a menjar malament, ni trigar massa temps.

En les empreses s'ha popularitzat l'ús del vending, aquestes màquines amb menjar preparat que acostumen a tenir un percentatge elevat de greixos saturats i es relacionen amb problemes de sobrepès.

Per sort, els hàbits de consum també estan canviant i cada vegada més tenim accés a productes sans.

Així, si ets dels quals mengen en el treball, et donem alguns consells per menjar bé en l'oficina.

A casa, cuinar ràpid i sa no hauria de ser un repte difícil, de la mateixa manera, que tampoc té per què ser-ho el fet de picar entre hores. Experts en nutrició aconsellen aliments saciants i lleugers en petites quantitats com a alternativa per picar en el treball.

A primera hora, torradetes amb gall dindi o bé iogurt de soia amb una poca fruita seca. I a mig matí, es recomana una o dues racions de fruita: es diu que les maduixes ajuden a mantenir el cervell en forma. I a la tarda, durant l'hora del berenar, un iogurt o un grapat petit de fruits secs ens poden ajudar a aguantar bé fins al sopar.

Així que, amb una mica de voluntat i uns aliments lleugers podem menjar de forma saludable en el treball, la qual cosa beneficiarà notablement la nostra salut.

Si t'has quedat amb ganes de saber més, et recomanem que visitis la nostra secció de consells de salut, Cuida't! Consells per gaudir d'una vida saludable.