×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Quant saps sobre el PCAE?

El Programa de Coordinació d'Activitats Empresarials per a la Prevenció de Riscos Laborals (PCAE) es tracta d'una eina de gestió per a la prevenció de riscos laborals.

Aquest canal de comunicació està a la disposició dels empresaris amb la finalitat de poder ajudar-los en la seva gestió de la Prevenció.

 

Objectius del PCAE per a la Prevenció de Riscos Laborals

  • Facilitar el compliment de les obligacions en matèria de coordinació empresarial i prevenció de riscos laborals.
  • Ajudar a millorar la gestió empresarial, especialment referent a prevenció de riscos laborals.
  • Facilitar l'aplicació coherent i responsable dels principis d'acció preventiva establerts en la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.

 

L'eina estarà disponible les 24 hores, durant els 365 dies de l'any en qualsevol lloc que tingui connexió a Internet. On a més permet fer un seguiment on-line de la coordinació d'activitats empresarials dels seus centres de treball.

L'empresari podrà accedir a les dades de les empreses registrades en l'aplicació, on podrà trobar proveïdors i clients que hagin integrat la prevenció de riscos laborals en els seus sistemes de gestió i coneixen el funcionament de l'aplicació, la qual cosa facilita les tasques de coordinació.