×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Beneficis de l'empatia en el treball

L'empatia és una qualitat important que ens ajuda a entendre i reconèixer les emocions dels altres, i ens permet establir relacions saludables en tots els àmbits de la nostra vida; inclòs el laboral.

Però, coneixes tots els beneficis de posar en pràctica aquesta qualitat amb la resta de companys de treball?

En l'àmbit laboral, tant la simpatia com l'empatia ens ajuden a establir bones relacions amb els nostres companys, encara que l'empatia ens portarà a tenir connexions més duradores i autèntiques.

Facilita la sintonia emocional, connectant ràpidament amb els altres. D'aquesta manera, aconseguirem fer sentir còmodes a la majoria i aconseguirem relacions interpersonals més senzilles.

A més, aconseguim mantenir l'equanimitat, sent més objectius i justs.

Posar en pràctica l'empatia ens descriu com a persones respectables i respectuoses, malgrat les nostres possibles divergències amb alguns companys en determinades qüestions.

També tindrà efectes beneficiosos per a nosaltres mateixos, millorant l'autoestima en sentir que provoquem aquests efectes positius en els altres, i estimularà el nostre aprenentatge, ja que estarem oberts a comprendre i aprendre de la visió aliena.

Professionalment, consolida les relacions i les manté en el temps. Alguna cosa molt útil quan pretenem segellar aliances a curt, mitjà i llarg termini, basades en la confiança.

Així que no deixis mai de posar en pràctica la teva empatia i contagia a la resta de l'equip del teu esperit positiu.