×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Espanya es posiciona com a líder del model d'economia col•laborativa en la Unió Europea

L'economia col·laborativa creix ràpidament, on més de la meitat dels ciutadans europeus coneix aquest sistema, i un 17% ho utilitza de forma habitual.

Espanya es posiciona com a líder d'aquest model econòmic, en el qual un 6% de la població ofereix productes o serveis en plataformes de sharing economy, superant la mitjana europea, que no va més enllà del 5%.

Com assenyala el Fòrum Europeu d'Economia Col·laborativa (EUCOLab), que s'està celebrant a Brussel·les i reuneix a les principals empreses europees d'aquest nou model econòmic, aquest fenomen es troba en ple creixement i és possible preveure que el model afegirà entre 160.000 i 572.000 milions d'euros a l'economia de la Unió Europea.

Els experts vaticinen que d'aquí a un any es produirà un augment notable en la participació dels ciutadans, xifra que ascendirà a més de 150 milions de persones; un terç més que en l'actualitat.