×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Augmenta el nombre d'autònoms en el mes de setembre

Segons informa la ATA (La Federació Nacional de Treballadors Autònoms), durant el mes de setembre el nombre d'autònoms s'ha incrementat en 26.443 persones. Aquesta xifra proporcionada pel Ministeri d'ocupació i Seguretat Social representa aproximadament la meitat del creixement experimentat durant el mateix període de l'any anterior, quan la quantitat d'autònoms va augmentar en un total de 51.171 treballadors.

Així mateix, també representa un increment de la tercera part de la pujada registrada fa dos anys, quan el nombre de nous treballadors autònoms a Espanya durant el mes de setembre va aconseguir les 78.734 persones. Aquestes xifres s'oposen al registre d'aturats del mes de setembre en el còmput global del país, ja que aquesta xifra es va veure incrementada en 22.801 persones.

No obstant això, i malgrat la pujada de la desocupació, des de ATA afirmen que la dada d'ocupació és millor del que es podia pronosticar davant la situació de paràlisi política que existeix a Espanya. L'ocupació creix a un ritme de 3,04% en aquest últim any, sent 522.206 ocupacions més els que s'han registrat durant el mes setembre del passat 2015