×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Premis Atlante 2016

Contribuir a la creació d'una autèntica cultura de la prevenció mitjançant el reconeixement públic de les accions preventives i bones pràctiques desenvolupades per les empreses és el principal motiu pel qual Foment del Treball Nacional celebra el proper 24 de novembre a Barcelona la VIII edició dels premis Atlante, acte que compta amb el finançament de la Fundació per a la Prevenció de Riscos Laborals.

Aquests guardons, que es lliuren des de l'any 2002, són una iniciativa de l'Oficina de Riscos Laborals de Foment del Treball Nacional, que tenen la finalitat d'estimular, impulsar i incentivar positivament el treball efectuat per les empreses en la implementació efectiva de la Prevenció de riscos laborals.

Com a novetat per a aquest any, s'ha ampliat l'àmbit territorial dels Premis Atlante, podent presentar candidatura totes aquelles empreses domiciliades o amb seu social a qualsevol de les províncies espanyoles.

Els premis es lliuraran tant a petites, mitjanes i grans empreses, en les categories següents:

Elements d'integració de la prevenció de riscos laborals
Mesures preventives aplicades
Iniciatives de sensibilització, informació i / o formació
trajectòria professional
Premi Especial del Jurat


Premis Atlante - 8a edició 2016

Data: 2016.11.24
Lloc: Saló d'Actes de Foment del Treball Nacional (Via Laietana 32)

Pot confirmar la seva assistència al telèfon 934841275 o per email oficinatecnica@foment.com, o bé online fent click aquí per accedir al formulari d'inscripció.