×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Un any més amb el Banc d'Aliments

La Mútua torna a donar de manera solidària per sisè any gairebé dues tones d'aliments al Banc d'Aliments. Aquesta donació part de la iniciativa de la Junta directiva, de la Comissió de Control i Seguiment i dels treballadors, que han donat de manera voluntària l'import del seu lot de Nadal.

Oli, llet, cacau soluble, tomàquet fregit, oli i tonyina, que en total sumen més de 1800 quilos, són els aliments de primera necessitat aportats, a fi d'ajudar a cobrir les necessitats de les famílies sense recursos.

La Mútua va estar representada en l'acte de donació per Pere Ribera, vicepresident, i Lluís Sarró, cap del gabinet de Presidència i Direcció General. Per part del Banc d'Aliments va estar present Sor Lucía Caram, coordinadora del Comitè de Direcció de la Fundació Privada Rosa Oriol, i Aurelio Quintas. Sor Lucía ha recalcat la importància d'aquesta donació per poder destinar-la a nens de famílies necessitades.

Recuperar els excedents alimentaris i distribuir-los entre les entitats locals per fer-los arribar a les persones necessitades és l'objectiu del Banc dels Aliments, fundació privada benèfica i independent i sense ànim de lucre. La Fundació Privada Rosa Oriol coordina les activitats del Banc d'Aliments a Manresa.

En l'última campanya realitzada sota el títol de "El gran recapte", es van recollir 4.374.000 quilos donats per la ciutadania, amb la participació de 26.000 voluntaris.