×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Ocupació distribueix un 5% més de pressupost que al 2016 per a polítiques actives d'ocupació

Segons la nota de premsa emesa a l'efecte, a la LXIV Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals del passat 11 d'Abril, la ministra d'Ocupació i Seguretat Social ha exposat als representats de les comunitats autònomes que la quantitat total a distribuir per a polítiques actives d'ocupació per al 2017 és de 1.893,3 milions d'euros, un 5% més que al 2016.

La quantitat inicial que hauria de distribuir-se entre les comunitats autònomes en base als criteris aprovats en Conferència Sectorial, ascendeixen a 1.801 milions d'euros. Tot i així, el Servei Públic d'Ocupació Estatal va tramitar una transferència de crèdit amb objecte d'augmentar aquesta quantitat en 92,5 milions d'euros addicionals.

D'aquesta forma, la quantitat total a distribuir és de 1.893,3 milions d'euros (1.869,3 del SEPE i 24 milions del MEYSS) un 5% més que al 2016.

Aquest increment de 92,5 milions es destina al finançament de programes de formació professional per a l'ocupació (20,4 milions d'euros) i programes de foment d'ocupació (72,1 milions d'euros).

No obstant, la ministra ha recordat que quan s'aprovin els Pressupostos Generals de l'Estat per al 2017, que acaben d'iniciar la seva tramitació parlamentària, la quantia final s'elevarà fins als 2.018 milions d'euros, un 12,7% més que al 2016.