×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Alguns avantatges de l'ús de la tecnologia en el treball

Experts de The Valley Digital Business School han identificat una sèrie d'avantatges de l'ús de les noves tecnologies en matèria de salut laboral i productivitat. Un dels objectius principals és la reducció de l'estrès laboral i l'absentisme a l'empresa.

La primera d'elles és la flexibilitat laboral, primera demanda sobretot en els més joves a l'hora de decidir-se a treballar en una empresa. El teletreball ja és una solució efectiva per conciliar la vida laboral i personal, que a Espanya ara mateix està en un 7.5%.

El segon avantatge és la prevenció de riscos laborals a partir de l'anàlisi de dades. De fet, aquest és l'objectiu anual de l'OIT sobre això per a aquest 2017.

un altre avantatge és la motivació, en ajudar les noves tecnologia en la formació i en els processos de participació per part dels empleats.

L'ús de plataformes digitals per a la gestió d'observacions i alertes suposen també un avantatge per evitar errors i agilitzar temps en la seva gestió.

I un altre avantatge important destacada per The Valley Digital Business School és la possibilitat d'utilitzar les noves tecnologia per monitoritzar processos, minimitzant l'error humà, que és la causa principal d'accidents en l'ús de maquinària industrial.