×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Jornada sobre la prevenció auditiva dels músics a l'Espai Marfà de Girona

  • La jornada se celebrarà el pròxim dimecres 17 de maig a les 19:00 h a l’equipament cultural municipal Espai Marfà a Giron
  • Es tractaran qüestions que afecten el dia a dia de la salut auditiva dels músics

 

L'Espai Marfà de l'Ajuntament de Girona organitza, amb la participació de l'Observatori per la Prevenció Auditiva dels Músics (OPAM), Mútua Intercomarcal, Prevint i l'ESMUC, la jornada "Malalts de música. Taller de prevenció de riscos auditius per a músics", iniciativa dedicada a la prevenció de riscos que gira entorn de la salut auditiva dels músics. L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 17 de maig a les instal·lacions de l'Espai Marfà a Girona.

Durant la jornada, es tractaran quines són les conductes de risc que poden sofrir els músics; i els experts encarregats d'impartir el taller oferiran consells pràctics així com informació tècnica amb l'objectiu de sensibilitzar als assistents sobre la importància de prendre les mesures preventives adequades per evitar possibles lesions auditives.

Els ponents del taller seran Enric Guaus, cap del Departament de Sonologia de l'ESMUC; Lluís Sarró, cap del Gabinet de Presidència i Direcció General de Mútua Intercomarcal, i Carles Bonet, encarregat de la Direcció de l'especialitat de Seguretat de Prevint.

L’Observatori per la Prevenció Auditiva per als Músics (OPAM) neix el 2008 amb la finalitat de vetllar per la salut dels músics i dels professionals de les arts escèniques. És una iniciativa promoguda de manera conjunta per l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Mútua Intercomarcal i Prevint Societat de Prevenció. L'experiència acumulada en el seu àmbit d'actuació inclou projectes d'investigació i esdeveniments com la Jornada de la Saluts del Músics o el Concert Segur.

Per a més informació i inscripció al taller, fes clic aquí: http://bit.ly/MalaltsDeMusica

jornada musics opam mútua intercomarcal