×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Propera obertura de la cinquena taula de diàleg social sobre Seguretat i Salut en el Treball

En les properes setmanes s'obrirà la cinquena taula de diàleg social, segons ha anunciat la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez. Aquesta es centrarà en la Seguretat i Salut en el Treball, en la que s'adoptaran mesures per fomentar les bones pràctiques empresarials per al benestar i la salut. Segons declaracions de la pròpia Báñez, "el foment de les bones pràctiques està en la clau de les bones ocupacions, de qualitat i saludables del futur".

Aquest anunci s'ha realitzat durant l'acte de celebració del 20è aniversari de la Declaració de Luxemburg, en la II Trobada de la Xarxa Espanyola d'Empreses Saludables. Gràcies a aquesta declaració es va posar en marxa la Xarxa Europea de Promoció i Salut en el Treball.

Báñez va destacar durant la seva imntervención els prop de 2 milions de llocs de treball recuperats després de la crisi i les xifres històriques de reducció de l'atur aconseguides. "La qualitat de l'ocupació comença per una ocupació", va afirmar. Actualment Espanya encadena el període més prolongat d'increments continuats de contractació indefinida de la història, 39 mesos. S'ha recuperat al 72% de l'ocupació indefinida destruït per la crisi i un 33% del temporal.