×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

En marxa aquesta setmana el Portal de la Responsabilitat Social

Aquesta setmana es posarà en marxa aquesta setmana al Portal de la Responsabilitat Social, segons ha anunciat la ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez.

Báñez ha manifestat que aquest nou portal espera comptar amb la col·laboració d'altres administracions públiques i organitzacions, "que li donaran contingut i valor i que aspira a convertir-se en far de la Responsabilitat Social".

El nou lloc web desenvolupat pel ministeri dóna compliment a una altra de les mesures fixades com a prioritàries en l'Estratègia Espanyola de Responsabilitat Social de les Empreses (EERSE) i és el corol·lari de l'Ordre Ministerial ESS / 1554/2016 del passat mes de setembre en el qual es regula el procediment per al registre i publicació de les memòries de responsabilitat social.

Báñez ha afirmat que parlar d'empreses responsables és parlar de reputació, d'un compromís que enriqueix a les societats i prestigia als països, "és parlar de la productivitat i la competitivitat de la nostra economia i de sostenibilitat del nostre sistema de protecció social"

La ministra ha subratllat que "no hi ha millor RSE que crear més i millors llocs de treball", i ha agraït una vegada més l'esforç de tota la societat espanyola que ha permès "una recuperació intensiva en creació d'ocupació". Segons la seva opinió, l'objectiu actual és aconseguir "l'excel·lència" que permetrà que Espanya arribi a la meta de 20 milions de llocs de treball en 2020, "amb la seguretat que l'ocupació que arriba és millor que la que es va anar".