×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Funderia Condals, premiada per la seva Excel·lència en la gestió empresarial

La millora contínua en la gestió de la disminució de l'accidentalitat laboral per part de Funderia Condals SA l'ha fet mereixedora del Premi a l'Excel·lència a la gestió empresarial.

L'acte de lliurament va tenir lloc recentment a les instal·lacions de l'empresa, al qual van assistir en representació de la Mútua Lluís Sarró, cap del gabinet de Presidència i Direcció General, i Miquel Fulladosa, de l'Àrea de Relacions Externes. Van recollir el premi Antoni Puigmal, director de Funderia Condals, i Josep Lluís Victori, cap de manteniment i seguretat.

Els Premis a l'Excel·lència empresarial són un reconeixement per part de la Mútua cap a les empreses compromeses en la gestió de l'absentisme i que estan treballant en la reducció dels seus indicadors i en les millores de les condicions dels centres de treball en àmbits de la cultura preventiva a l'empresa.

Fundada el 1976 a Manresa, FUNDERIA Condals, SA és empresa líder i referent internacional en el sector de la fosa.