×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Descens de l'atur en el més de maig a 111.908 persones

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social ha comunicat les dades d'ocupació del mes de maig, en què hi ha hagut un descens general dels aturats inscrits en els Serveis Públics d'Ocupació d'un total de 111.908 persones. Aquesta dada supera la mitjana del descens que hi sol haver al maig, que solia ser d'uns 82.000 persones.

Pel que fa als 12 últims mesos, l'atur ha disminuït en 430.275 persones, accelerant un mes més el ritme anual de reducció que se situa en el 11,06%.

Cal destacar la reducció de l'atur entre els menors de 25 anys, que ha estat d'un 17,5% en dades interanuals. Les dades de la contractació indefinida també milloren, augmentant en un 14.8%. Amb aquest augment ja són 40 mesos seguits d'increment d'aquest tipus de contractació.

Per sectors econòmics de procedència dels treballadors, l'atur registrat baixa en tots els sectors, destanado els sectors d'agricultura, indústria i serveis.

Pel que fa a les comunitats autònomes l'atur registrat baixa totes, sent les més destacades Andalusia, Catalunya i Madrid.