×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Alguns consells per a una revetlla més segura

Amb l'arribada de l'estiu comença també la temporada de revetlles, amb la qual és possiblement la més coneguda, sobretot a les Balears, València i Catalunya: Sant Joan.

Per tal de poder gaudir d'una revetlla més segura, aquí tens alguns consells bàsics, relacionats sobretot amb la manipulació de focs artificials:


- No llençar petards o elements pirotècnics prop de, o, contra persones.

- No portar mai els petards a la butxaca.

- No introduir petards a ampolles, buits en parets o en flames.

- Encendre el petard per l'extrem de la metxa i, si no explota, esperar mitja hora a tocar-lo i mullar-lo.

- Mai tirar petards ni elements pirotècnics dins d'una casa, a menys de 500 metres de zones boscoses, ni aglomeracions de gent, així com des de finestres o balcons ni a prop de productes inflamables.

- No deixar roba estesa, i deixar tancades portes i finestres.

I com a consell final, sobretot si has de desplaçar-te, no beguis alcohol si vas a conduir. Per aquest consell tens un vídeo realitzat per la Mútua en el següent enllaç.