×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

2,37 milions de afiliats en sector turístic al maig, un 5,5 per cent més

Segons dades proporcionades per la Seguretat Social, els afiliats donats d'alta a la Seguretat Social en el sector turístic van sumar un total de 2,37 milions de persones durant el mes de maig, fet que suposa un 5,5% d'increment.

Balears, Andalusia, Canàries, Comunitat Valenciana i Catalunta van ser les comunitats autònomes on més va créixer el nombre afiliats d'aquest sector.

Aquest creixement s'explica principalment pel repunt dels assalariats, que van augmentar en un 6,8 per cent, fins a 1,89 milions d'afiliats. El Règim d'Autònoms va créixer un 0,8% fins a les 483.289 persones. En taxa intermensual, suposa un 1,6% més dels assalariats i un creixement mitjà des del gener del 6,2%.

Dins el sector turístic, el major repunt el van experimentar els empleats en serveis d'allotjament, amb un augment del 7%, fins a superar els 342.732 afiliats. En la branca de restauració (menjars i begudes) l'afiliació a la Seguretat Social va augmentar un 5,4%, per superar 1,29 milions de persones.