×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

2 de cada 3 nous emprenedors són dones

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, va manifestar que "hi ha a Espanya més dones treballant que mai" i que "Espanya ha recuperat tota l'ocupació femenina destruïda per la crisi", durant la seva intervenció en la presentació de la I Càtedra Internacional de Dona, Empresa i Esport de la Universitat Catòlica de Múrcia (UCAM).

Báñez també va destacar que 2 de cada 3 nous emprenedors són dones, esmentant que 500.000 d'elles s'han beneficiat de la tarifa plana de 50 euros. També ha anunciat que en el marc de la nova Llei d'Autònoms, el Govern apostarà per aplicar-la també "a les dones emprenedores que tornin a la seva activitat després de la maternitat, l'adopció, l'acolliment o la tutela".

També va manifestar que "Volem que les dones segueixin sent el motor del canvi que viu Espanya", destacant que les dones són un dels grans motors de la recuperació, situant la bretxa d'ocupació entre homes i dones en mínims històrics.

Actualment hi ha 8.5 milions de dones afiliades a la Seguretat Social, amb gairebé 500.000 llocs de treball a l'any creats en els últims tres, superant els rècords de contractació que hi havia fins ara.