×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Menjar peix disminueix i prevé els símptomes de la artritis

El Brigham and Women's Hospital, a Boston, Massachusetts, Estats Units, va publicar un estudi recent en "Arthritis Care & Research", relacionat amb el consum de peix i l'artritis reumatoide.

En el mateix, les persones amb artritis reumatoide que van consumir peix dos cops per setmana van tenir una menor activitat de la malaltia (inflor i sensibilitat de les articulacions juntament amb altres avaluacions) que les que no van menjar peix mai o un cop al mes.

La Dra Sara Tedeschi, autora principal del treball, ha manifestat que "Si el nostre troballa se sosté en altres estudis, suggereix que el consum de peix pot disminuir la inflamació relacionada amb l'activitat de l'artritis reumatoide".

Tedeschi també va indicar que "S'ha observat que el consum de peix té molts efectes beneficiosos per a la salut i els nostres resultats poden donar als pacients amb artritis reumatoide una raó forta per augmentar el consum de peix".

L'estudi, que es va realitzar sobre 176 pacients, es va avaluar la freqüència del consum de peix mitjançant un qüestionari de referència sobre la base de la dieta de l'últim any.