×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Més de la meitat de les pimes augmentaran les seves inversions en 2017

L'estudi “Perspectivas de la pequeña empresa en España” assenyala que el 55 per cent de les pimes reconeixen que augmentaran les seves inversions en 2017. D'aquestes, el 70 per cent preveu créixer durant l'estiu.

Tot això malgrat que també indiquen que mantindran el seu nivell d'ocupació, tenint perspectives de creixement lent.

La majoria de les empreses afirmen que les inersiones es dirigiran a obtenir noves eines tecnològiques, donada la millora de lso resultats i la rendibilitat que ofereixen a l'activitat.

De fet, un terç de les empreses reconeixen que la transformació digital els ha permès retenir clients, reduint d'altra banda els seus costos.

El creixement i expansió internacional, Així com la formació del personal i la inversió en R + D són altres aspectes importants per a les empreses, pel que fa a destinar les inversions es refereix.