×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Beneficis de la dieta mediterrània

Aquesta època de l'any, sobretot si es tenen vacances, és perfecta per poder recuperar bons hàbits: descansar bé, caminar, exercici moderat, zero estrès i també menjar bé.

Si parlem de menjar bé, la dieta mediterrània és potser un dels nostres costums més característics, gaudint d'un gran prestigi a nivell internacional. El fet que Espanya sigui el país on més anys es viu després de Japó, té molt a veure amb la dieta mediterrània.

Aquesta dieta aporta d'una manera variada i equilibrada productes naturals i tradicionals: les fruites, verdures, llegums, cereals, oli d'oliva com a font de greix, peix, i en quantitats més moderades, els ous i les carns d'aus.

Diversos estudis nutricionals efectuats tant a Grècia com en altres països de la costa mediterrània, han conclòs ja en els anys 60 que la dieta mediterrània és una de les més completes, equilibrades i sanes que existeixen.

A Mútua intercomarcal vam publicar un vídeo sobre els beneficis de la dieta mediterrània.

Fes clic aquí per accedir al vídeo.