×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

El per què caminar és bo per a la ment, al detall

Caminar no és només bo per al cor i els músculs, sinó també per al cervell, segons un estudi presentat a la reunió anual de la Societat Fitopatológica Americana en Biologia Experimental 2017 a Chicago.

L'impacte del peu durant el caminar envia ones de pressió a través de les artèries que modifiquen significativament i poden augmentar el subministrament de sang al cervell, segons els investigadors de New Mexico Highlands University (Las Vegas).

L'equip investigador també va destacar que l'impacte del peu quan es corre (4-5 forces G) causava impactes significatius relacionats amb el retrocés (flux cap enrere) de les ones a través de les artèries que es sincronitzen amb la freqüència cardíaca i velocitat per regular dinàmicament la circulació de la sang al cervell.

Tots aquests resultats es van obtenir utilitzant un ultrasò no invasiu per als mesuraments.

A la Mútua Intercomarcal vam publicar un vídeo sobre els beneficis de caminar. al qual pots accedir al següent enllaç:

Fes clic aquí per accedir al vídeo.