×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Transportes Paraiso rep un reconeixement per part de la Mútua

La Mútua ha reconegut a Transportes Paraiso, S.L., en ser beneficiària de l'incentiu que estableix el RD 404/2010 per part del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social.

Amador García, Administrador de Transportes Paraiso, S.L., va rebre el reconeixement per part de Jose A. Gomez, de l'Àrea de Relacions Externes de la Mútua. L'acte de lliurament va tenir lloc a les instal·lacions de l'empresa a Lugo.

El Bonus és un sistema d'incentius de reducció de les cotitzacions per contingències professionals, parell aquelles empreses que hagin contribuït eficaçment a la disminució de la sinistralitat amb inversions quantificables en prevenció de riscos laborals i amb la realització d'actuacions efectives en la prevenció d'accidents de treball i Malalties Professionals.