×
En Mútua Intercomarcal utilitzem cookies pròpies per a l'accés a l'àrea privada i de tercers per a realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web i millorar els nostres serveis.
Prem el botó ACCEPTAR TOTES per a confirmar que has llegit i acceptat totes les cookies, o prem CONFIGURAR si vols modificar o rebutjar el seu ús.

    

ES
cambiar a
castellano
/ CA

Recursos

Blogs

Un 30 per cent més d'ocupació que en el primer semestre de 2016

La ministra d'Ocupació i Seguretat Social, Fátima Báñez, ha manifestat que "És el moment que els salaris pugin amb la fortalesa de la recuperació de l'ocupació", durant la roda de premsa de presentació de dades relatives a l'atur i a l'afiliació a la seguretat Social.

Báñez ha destacat que en el primer semestre del 2017 s'ha creat un 30% més d'ocupació que en el mateix període de 2016. També va manifestar que després de 70 mesos torna a haver un milió de joves treballant.

La titular d'Ocupació i Seguretat Social ha qualificat la recuperació com "integradora", per la creació d'ocupació en tots els sectors i en tots els grups d'edat. Báñez ha reiterat també que avui hi ha més dones que mai treballat, més de 8,5 milions.